Apeleaza-ne! Adresa noastra

Stațiunea Mamaia, nr.424 C

Constanța, România

+40 341 180 025

* Best Price Guarantee
+
BOOK NOWCLOSE

Servicii

Restaurant Scapino

Condus de o echipă cu peste 30 de ani de experiență, restaurantul hotelului nostru vă propune o experință savuroasă care se conturează sub forma unor preparate autentice, inspirate în mare parte de bucătaria italienească.Cu o capacitate de 70 de locuri, restaurantul vă propune un decor somptuos și intim care completează aerul elegant al întregului hotel. Oaspeții noștri îsi pot începe ziua cu un mic dejun atent selecționat, iar la prânz sau seara pot comanda a la carte sau iși pot rezerva din timp un meniu prestabilit din bucătăria românească sau internațională, însoțit de vinuri alese din cramele noastre românesti.

La cerere și cu respectarea noilor norme de siguranță, organizăm evenimente private, cine romantice si întâlniri de afaceri într-un cadru intim și cochet.

Sala de Conferințe

Sala de conferințe este situată la etajul 5 al hotelului, are o priveliște unică atât către Lacul Siutghiol, cât și spre Marea Neagră. Echipată cu videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, pointer și internet wi-fi, poate fi folosită atât cu lumina naturală, cat și lumina opturată 99%.

Aranjamentul sălii poate varia în funcție de necesitățile clienților. Capacitatea poate varia în funcție de cerere de la 25 la 50 de persoane. Locația, prin amplasamentul ei, permite întalniri de business, conferințe, team buildinguri  și, de ce nu, petreceri private într-un cadru confortabil, intim și relaxant.

Parcare privată & Stație de alimentare mașini electrice

Hotel Scapino dispune de propria parcare privată și supravegheată video, amplasată chiar la intrarea în locație. În perioada 01.05 – 15.09 (sezon estival) parcarea este contra cost – 30 lei/masină/zi, iar în restul anului parcarea pentru oaspeții noștri este gratuită.

O facilitate de top, modernă și exclusivistă de care clienții noștri pot beneficia este stația de încărcare pentru automobilele electrice montată în parcarea hotelului.

Astfel, completam cu succes lista de facilități și dotări care vă ofera o experiență la superlativ de fiecare dată când ne vizitați.