Vremea: Cativa nori, 0 °C / 0 °F
Ora: 04:39 am

Statiunea Mamaia, nr.424 C

Constanta, Romania

+40 341 180 025

* Best Price Guarantee
+
BOOK NOWCLOSE

Servicii

Restaurant Scapino

Condus de o echipa cu peste 30 de ani de experienta, restaurantul hotelului nostru va propune o experinta savuroasa care se contureaza sub forma unor preparate autentice inspirate in mare pare de bucataria italieneasca.Cu o capacitate de 70 de locuri, restaurantul va propune un decor somptuos si intim care completeaza aerul elegant al intregului hotel. Oaspeții nostri isi pot începe ziua cu un mic dejun atent selectionat, iar la pranz sau seara pot comanda a la carte sau isi pot rezerva din timp un meniu prestabilit din bucataria romaneasca sau internationala, insotit de vinuri alese din cramele noastre romanesti.

La cerere si cu respectarea noilor norme de siguranta, organizam evenimente private, cine romantice si intalniri de afaceri intr-un cadru intim si cochet.

Sala de Conferinte

Sala de conferinte este situata la etajul 5 al hotelului, are o priveliste unica atat catre Lacul Siutghiol, cat si spre Marea Neagra. Echipata cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, powerpoint si internet wi-fi, poate fi folosita atat cu lumina naturala, cat si lumina opturata 99%.

Aranjamentul salii poate varia in functie de necesitatile clientilor si capacitatea poate varia in functie de acesta de la 25 la 50 de persoane. Locatia, prin amplasamentul ei, permite intalniri de business, conferinte, team buildinguri  si de ce nu petreceri private intr-un cadru confortabil, intim si relaxant.

Parcare privata & Statie de alimentare masini electrice

Hotel Scapino dispune de propria parcare privata si supravegheata video, amplasata chiar la intrarea in locatie. In perioada 15.06 – 15.09 (sezon estival) parcarea este contra cost – 25 lei/masina/zi, iar in restul anului parcarea pentru oaspetii nostri este gratuita.

O facilitate de top, moderna si exclusivita de care clientii nostri pot beneficia este statia de incarcare pentru automobilele electrice montata in parcarea hotelului.

Astfel, completam cu succes lista de facilitati si dotari care va ofera o experienta la superlativ de fiecare data cand ne vizitati.